Muurhuizen, Amersfoort

Dagelijkse stadswandelingen

Onze gidsen wandelen met u door de middeleeuwse binnenstad en laten u de mooiste plekjes zien. Vergeet vooral niet uw mobieltje (met camera) mee te nemen!
We starten bij de Onze Lieve Vrouwetoren. De wandeling is ongeveer anderhalf tot twee uur. De wandelingen gaan door ongeacht het weer. De route voert onder andere langs de beroemde Muurhuizen.
Prijs is € 5,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen tot 14 jaar.

Aanvang dagelijks om 11.30 en 14.00 uur

In verband met de coronamaatregelen hanteren wij een maximum aantal van acht deelnemers per gids. Koop liefst vooraf uw tickets online bij de ticketshop  dan bent u verzekerd van deelname. Eventueel zijn er ook tickets te koop bij de VVV. Het is niet mogelijk om contant bij de gids te betalen.

Wij vermijden binnenruimtes en te nauwe straatjes. Ook gaan wij voorlopig niet naar binnen bij monumenten, zoals de Koppelpoort. Gelukkig blijft er genoeg moois over! Voor het overige passen wij de richtlijnen toe die de RIVM en de overheid hebben gesteld.

Voor de start 

  • De gids informeert of de deelnemers Corona gerelateerde klachten hebben. U kunt alleen deelnemen als dit niet het geval is. Mocht u deze klachten hebben, dan adviseren wij u naar huis te gaan. U krijgt dan de kosten van uw ticket teruggestort. 
  • De gids neemt met u de instructies door die voor de rondleiding van toepassing zijn.

Tijdens de wandeling

  • De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om tenminste 1,5 meter afstand te houden, van elkaar en tot de gids. Ook de gids houdt die afstand aan. Geef elkaar dus de ruimte.
  • Volg de aanwijzingen van de gids tijdens de wandeling over looproutes e.d.
  • De gids zal de wandeling beëindigen als de deelnemers zich onvoldoende houden aan deze richtlijnen, aan de voorschriften van de overheid of aan de aanwijzingen van de gids of als de gids zich onveilig voelt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Naar de ticketshop

Fotoimpressie