Wilt u met vrienden, familie of collega’s een keer fietsen, op een dag en tijdstip dat u past? Dan kunt u tot 1 november a.s. bij het Gilde een speciale fietstocht boeken langs buitenplaatsen, monumenten en gedenktekens van beide wereldoorlogen op de grens van Amersfoort en Leusden. De tour duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten, inclusief koffiestop.  Deze boeiende en afwisselende fietstocht bedraagt ongeveer 12 kilometer en start bij het Berghotel aan de Utrechtseweg 225.

De route voert langs de Galgenberg, het Belgenmonument, Kamp Amersfoort, het torentje van Oud Leusden, de Rusthof, via het prachtige natuurgebied de Treek naar uitspanning Bavoort, buitenplaats de Heiligenberg en stadspark Randenbroek naar het eindpunt, de waterpoort Monnickendam aan de Stadsring. Tijdens de tocht geven gidsen van Gilde Amersfoort tekst en uitleg bij de diverse stoppunten.

De groepsgrootte is maximaal acht deelnemers. De kosten zijn € 6 per deelnemer (excl. consumptie). Meefietsende kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het kantoor van Gilde Amersfoort, gilde@gildeamersfoort.nl of 033-4722236.