Corona de tweede golf

Met ingang van 15 oktober volgen wij de nieuwe richtlijnen van het RIVM en zijn daarom voorlopig gesloten.

Zodra het weer mag informeren wij u graag via onze nieuwsbrief.
Wij passen de huidige richtlijnen zoals hierna vermeld staan aan.

Voor al onze rondleidingen geldt dat we in verband met de coronamaatregelen een maximum aantal van acht deelnemers per gids hanteren.

Wij vermijden binnenruimtes en te nauwe straatjes. Ook gaan wij voorlopig niet naar binnen bij monumenten, zoals de Koppelpoort. Gelukkig blijft er genoeg moois over! Voor het overige passen wij de richtlijnen toe die de RIVM en de overheid hebben gesteld.

Voor de start 

  • De gids informeert of de deelnemers Corona gerelateerde klachten hebben. U kunt alleen deelnemen als dit niet het geval is. Mocht u deze klachten hebben, dan adviseren wij u naar huis te gaan. U krijgt dan de kosten van uw ticket teruggestort. 
  • De gids neemt met u de instructies door die voor de rondleiding van toepassing zijn.

Tijdens de wandeling

  • De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om tenminste 1,5 meter afstand te houden, van elkaar en tot de gids. Ook de gids houdt die afstand aan. Geef elkaar dus de ruimte.
  • Volg de aanwijzingen van de gids tijdens de wandeling over looproutes e.d.
  • De gids zal de wandeling beëindigen als de deelnemers zich onvoldoende houden aan deze richtlijnen, aan de voorschriften van de overheid of aan de aanwijzingen van de gids of als de gids zich onveilig voelt.